banner-image

Projektjeink


Projektjeink megtekintéséhez kérjük, kattintson a képre!

TopázHáz, Budapest

V14, Budapest

NivariaBeach200x200

Nivaria Beach, Tenerife

KATEGORA Real Estate és KATEGORA Magyarország Kft.

A Kategora Magyarország a spanyol Kategora Real Estate magyar képviselőjeként több éve foglalkozik hazánkban ingatlanbefektetési tanácsadással, ingatlan üzemeltetéssel és kivitelezéssel.

A Kategora Real Estate több éves tapasztalattal külföldi befektetési lehetőségeket és szolgáltatásokat, integrált irányítási eszközöket kínál ügyfeleinknek. Ezekkel az úttörő termékkel jelenleg 4 országban vagyunk jelen: Spanyolországban, Lengyelországban, Magyarországon és az Egyesült Királyságban is vannak irodáink, ahol jól képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Közel 800 ingatlant kezelünk a világon 300 intézményi és magánbefektető részére és különböző területeken, mint például a szállodaiparban és a lakossági szektorban is jelen vagyunk.

A Kategora Magyarország a budapesti ingatlanpiac mélyreható ismeretével és többéves szakértelmével látja el ingatlanbefektetési tanácsadással és ingatlan üzemeltetéssel foglalkozó tevékenységét, valamint az utóbbi években ingatlanok kivitelezését is.

Ügyfeleink között magánszemélyek és intézmények is szerepelnek, akiket egyaránt professzionális ingatlanbefektetésekhez segítjük annak érdekében, hogy döntéseik a piaci átlag feletti hozamot érjék el. Ügyfeleink részére hozzáférést biztosítunk a világvezető lakossági és kereskedelmi vagyonkezelő eszközéhez, a QDEA szoftver portálhoz.

Befektetőink kérésére a megvásárolt ingatlanok kezelését és üzemeltetését is ellátjuk, legyen szó hosszútávra szóló bérbeadásról vagy szálloda üzemeltetésről. Budapesten az V., VI., VII. és VIII. kerületekben kezelünk ingatlanokat, apartman szállodáink is itt találhatók.
Az utóbbi években – a hazai lakossági igényeknek megfelelően – elindítottuk ingatlan kivitelezési üzletágunkat is, melynek keretében több saját projektet bonyolítottunk le sikeresen. Ilyen projektünk a VII. kerületi Vörösmarty utca 14. szám alatt található társasházban elegáns loft lakások kialakítása, a IV. és az V. emelet ráépítésével, valamint elvégeztük a teljes homlokzat felújítását is.

Ingatlan-üzemeltetési referenciáink

corvinbudapest
mapletree


HELYSZÍN

ÜZENET AZ ÉRTÉKESÍTŐNEK

Kérjük várjon...

ÉRTÉKESÍTŐ

Sugai Edina

értékesítő

edina.sugai@kategora.com

+36 20 239 09 25